‘Ernst Faber gaat met de bezem door de PSV-selectie na bekerdebacle’

Donderdagavond vloog PSV uit het bekertoernooi door NAC. Interim-trainer Ernst Faber was ‘not amused’ na deze prestatie en kondigt nu maatregelen aan.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ryan Thomas tegen FC Twente (thuis) uit het basisteam verdwijnt. Mohamed Ihattaren moet op het middenveld voor de creativiteit zorgen. De aanval zal er anders uit zien dan afgelopen donderdag: Steven Bergwijn gaat naar links, Sam Lammers zal als spits aantreden en Noni Madueke zal naar verwachting als rechtsbuiten spelen.

Ook achterin lijkt Faber het anders in te vullen. Timo Baumgartl verdwijnt na zijn rode kaart in Breda uit het elftal, waardoor Nick Viergever het centrale duo gaat vormen met Daniel Schwaab. Olivier Boscagli komt als linksback te spelen.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Hendrix; Madueke, Lammers, Bergwijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!