‘PSV neemt beslissing over toekomst Erick Gutiérrez’

Er kan nog voldoende gebeuren voor PSV voor het sluiten van de transfermarkt. Zo hopen ze linksback Ricardo Rodriguez in te lijven en misschien verkopen ze middenvelder Erick Gutierrez ook nog wel.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “Ook nu Ernest Faber aan het roer staat, is Guti nog veroordeeld tot een rol op de bank. De nieuwe coach is tevreden over de manier waarop de middenvelder zich in trainingen manifesteert, maar had zondag voor hem geen plaats ingeruimd in de basis. Van PSV hoeft hij niet weg, maar Gutiérrez zelf kan misschien nog een andere stap maken.”

De Mexicaan heeft zelf wel zo zijn ideeën over een vervolgstap: “Gutiérrez wil het liefst in Europa blijven, maar zou ook kunnen opteren voor een terugkeer naar Mexico. Het ligt in de rede dat PSV bij een verkoop geen verlies op hem wil maken en in ieder geval nog meerdere miljoenen van de transfersom wil terugzien. Vanavond reist hij met PSV naar NAC en is hij inzetbaar, maar afgaand op de trainingen moet hij wederom beginnen op de bank. Zonder zichtbaar chagrijn, want Guti geldt bij PSV als een professional die zijn team wil helpen en nooit afvalt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.