‘Als Ricardo Rodríguez naar PSV gaat is het meteen de beste speler’

Analist Kenneth Perez snapt dat PSV opzoek is naar een nieuwe linksback en voor die vacature willen ze Ricardo Rodriguez inlijven. Hij staat onder contract bij AC Milan en moet zón tien miljoen euro kosten.

NOS-commentator Arno Vermeulen laat de naam van Heraclied Lennart Czyborra vallen. “Het hangt van het prijskaartje af. Ik denk dat ze Czyborra niet gehaald hebben omdat ze niet op zoek naar een talentvolle speler. Ze zoeken naar iemand die er gelijk staat”, zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports. “Czyborra had misschien in de zomer een optie geweest voor PSV.”

“Ik zou Czyborra wel gehaald hebben als ik PSV. Het is een talentvolle linksback, die aanvallend ingesteld is en loopvermogen heeft”, zegt Vermeulen. “Hij is een beetje hetzelfde als Gosens, waar ik ook gecharmeerd van ben. Ik ken Rodríguez het beste van het Zwitserse elftal. Daar was hij altijd een heel goede speler. Ik zou uit paniek nu geen miljoenen betalen voor Rodríguez.”

FOX-presentator Vincent Schildkamp haalt uitspraken van Telstar-trainer Andries Jonker aan. “Hij heeft met hem gewerkt bij VfL Wolfsburg. Hij zei op de radio: als Rodríguez naar PSV gaat is het meteen de beste speler die ze hebben. Hij was vol lof over die jongen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.