‘Steven Bergwijn is een Romario-achtige spits’

Ernst Faber de interim-trainer van PSV is onder de indruk van de kwaliteiten van Steven Bergwijn. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

“Hij is een Romario-achtige spits”, aldus Faber. “Met Romario heb ik lang geleden nog getraind en daar doet hij me aan denken als ik hem bezig zie. Hij heeft een beetje dezelfde lengte, ook van die grote bovenbenen en is heel explosief.”

Bergwijn is voor Faber dan ook een serieuze optie als spits. “Hij kan daar erg goed spelen en is een jongen die van daaruit ook een beetje zal gaan zwerven”, zo geeft hij aan. “Hij is beweeglijk, dynamisch vanaf welke positie hij ook komt, comfortabel aan de bal in de kleine ruimte en fysiek sterk. En hij is levensgevaarlijk in de diepte.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!