‘Ricardo Rodríguez wil ‘Ajax-salaris’ verdienen bij PSV’

PSV ligt op koers om linksback Ricardo Rodriguez binnen te halen maar er dient nog wel een horde te worden genomen. PSV kan met AC Milan een akkoord bereiken over in ieder geval huur van de linksback, maar moet nog wel een persoonlijk akkoord met Rodríguez zien te sluiten. De verdediger verdient een voor eredivisie-begrippen meer dan riant salaris. Bij zo’n persoonlijk akkoord zou misschien ook AC Milan nog een veer moeten laten.”

Bronnen uit Italië melden dat Rodríguez in het San Siro-stadion 3 miljoen euro per jaar opstrijkt. Een dergelijk loon is in de regel een brug te ver voor PSV: in de Eredivisie betaalt alleen Ajax dat soort bedragen. Spelers als Hakim Ziyech en Dusan Tadic verdienen zelfs een stuk meer.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer