“PSV wordt dit seizoen gewoon nog kampioen”

PSV-icoon Willy van de Kerkhof denkt dat PSV dit seizoen gewoon nog kampioen gaat worden. Opmerkelijk, want de achterstand op Ajax is halverwege al groot te noemen.

“Er zijn wel vaker grote achterstanden dichtgelopen. Tien punten is veel, maar je weet het nooit. Ik denk echt dat het nog gaat lukken”, zegt Van de Kerkhof in het radioprogramma Brabantse nachten zijn lang. Broer René is het echter absoluut niet eens met hem. “Dat komt niet vaak voor, maar ik denk dat PSV nog moet vrezen voor de play-offs als het zo doorgaat.”

“Nee, ik zie PSV zeker geen kampioen worden. Te veel spelers hebben het niveau niet. Feyenoord zit er nog dichtbij en zal PSV nog kunnen bedreigen. Willem II doet het onder Adrie Koster ook erg goed”, stipt René van de Kerkhof tot slot aan.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.