PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat tegen VVV aantreden met zeer verrassende opstelling’

Aanstaande zondag speelt PSV in de competitie tegen VVV Venlo. De spitspositie is een probleem bij de Eindhovenaren nu Donyell Malen zwaar is geblesseerd maar interim-trainer Ernst Faber heeft mogelijk een oplossing gevonden.

Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk op dinsdagochtend: “Na Mohamed Ihattaren lijkt opnieuw een 17-jarig talent snel door te kunnen breken bij PSV: Noni Madueke. Het is niet uitgesloten dat twee PSV’ers van zeventien jaar zondag bij en tegen VVV vanaf de aftrap mee moeten helpen om de kastanjes uit het vuur te halen. De ene tiener is na een ongekende opmars allang bekend bij de gemiddelde voetballiefhebber. Dat Mohamed Ihattaren bij PSV een basisplek heeft, is al maanden een uitgemaakte zaak. In Venlo kan zijn leeftijdsgenoot Noni Madueke zomaar bij hem als spits in de buurt staan.”

De piepjonge Brit liet zich op een geweldige manier zien op het trainingskamp van PSV in Qatar: “Madueke moet zijn officiële debuut in het betaald voetbal nog maken, maar dat was tijdens zijn stageweek bij het eerste elftal niet te zien. Hij liet zich gelden als een snelle en krachtige speler, die voorin een man kan passeren en het vermogen heeft om aan de bal te blijven terwijl hij zijn acties maakt. Bij zijn leeftijdsgenoten bij PSV Onder-19 heeft hij veel voordeel van zijn al indrukwekkende fysieke gestalte en ook bij het eerste elftal wist het talent zijn geblokte lichaam functioneel in te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.