‘PSV gaat enorme klap incasseren op winterse transfermarkt’

PSV is deze transferperiode al een tijdje bezig met de transfer van Ricardo Rodriguez maar het lijkt erop dat de Eindhovenaren gaan misgrijpen. De verdediger van AC Milan zou namelijk zo goed als rond zijn met Fenerbahce. Dit weet het Turkse medium Demarkaj althans te melden.

Naar verluidt wordt er een (ver)huurperiode van anderhalf jaar besproken, maar hopen de Turken ook een optie tot koop te bedingen. Milan is bereid om Rodríguez te laten gaan, maar volgens de laatste berichten wordt er nog gesteggeld over de hoogte van het toekomstige transferbedrag: er zou nog een gat zijn van enkele miljoenen euro’s.

Vertrekt de vleugelverdediger daadwerkelijk naar Istanbul, dan is dat een gevoelige tik voor PSV. Interim-trainer Ernest Faber ziet in Nick Viergever iemand die als linksback kan spelen, maar de verdediger meldde onlangs zelf nog dat hij veel liever in het centrum staat…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.