‘PSV gaat enorm verlies maken op Maximiliano Romero’

In 2018 betaalde PSV maar liefst 10 miljoen euro aan Velez Sarsfield voor de spits Maximiliano Romero maar een succes werd het niet. De Eindhovenaren dreigen dan ook een enorm verlies te gaan maken op hem.

Op dit moment speelt hij weer op huurbasis voor de bovengenoemde Argentijnse club, maar het lijkt er sterk op dat zijn ontwikkeling nu al gestokt is. In de Superliga staat de 21-jarige spits namelijk op slechts twee doelpunten in veertien gespeelde duels…

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad stelt dat het daarom geen optie is voor PSV om Romero terug te halen, ondanks het feit dat Donyell Malen en Steven Bergwijn kampen met blessures, waar Sam Lammers pas net op de weg terug is. “Nee, het is zo dat Maxi Romero in Argentinië zit. John de Jong liet een beetje doorschemeren dat de ontwikkeling van hem wat tegenvalt, onder meer door blessures. Ik betwijfel of hij überhaupt nog terugkomt naar Eindhoven.”

Het lijkt een gegeven dat PSV een enorm verlies gaat maken op Romero, die volgens de website Transfermarkt nog maar een miljoentje of vier waard is…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.