‘PSV bevestigt bod op middenvelder Gaston Pereiro’

PSV heeft bevestigt dat er een bod is binnen gekomen op Gaston Pereiro. Het gaat om de Amerikaanse club Cincinatti FC, dat uitkomt in de MLS. Pereiro kan daar ‘één van de grootverdieners van de Major League Soccer worden’, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

“De leiding van PSV bevestigt dat er een bod ligt voor Pereiro en verwacht er met de Amerikaanse club wel uit te komen. Vraag is wederom of Paco Casal, de zaakwaarnemer van Pereiro, akkoord gaat met een overgang naar Amerika.”

“In de zomer kan hij naar Spartak Moskou en was PSV akkoord met de Russische club, maar zette Casal een streep door de transfer van 15 miljoen euro. Pereiro speelt deze week in Qatar niet mee in de oefenduels van PSV in Qatar. PSV houdt hem uit de wedstrijden vanwege een mogelijke transfer”, aldus het ED tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.