PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt ingrijpende beslissing over vliegt op deze manier terug uit Qatar

PSV heeft een chartervlucht geregeld om uit Qatar te komen. Op die manier kunnen de Eindhovenaren via een andere route terugvliegen naar Eindhoven. De directie heeft er als gevolg van de opgelopen politieke spanningen in het Midden-Oosten voor gekozen om de lijnvlucht vanuit Doha te annuleren.

Dat meldt de club vrijdagmiddag via de officiële kanalen. “De club volgt daarmee het advies van enkele internationale luchtvaartautoriteiten en vele internationale vliegtuigmaatschappijen om bepaalde delen van het luchtruim in het Midden-Oosten te mijden”, zo klinkt het.

“Wij hebben geprobeerd om met Qatar Airways een oplossing te vinden, maar dat bleek niet mogelijk”, verduidelijkt algemeen directeur Toon Gerbrands. “Daarop hebben we besloten om voor een alternatief te kiezen. Het is in de voorbije dagen onrustiger geworden in deze regio. Vanzelfsprekend nemen we in dit soort situaties geen enkel risico. Vandaar het besluit om de terugreis te wijzigen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.