Mo Ihattaren laat PSV beven: ‘Sommige kansen moet je pakken’

Mohamed Ihattaren is één van de lichtpuntjes van PSV in dit dramatische seizoen. Hij heeft zich dan ook in de belangstelling gespeeld van diverse Europese grootmacht. Zo is Manchester City concreet geinteresseerd in hem.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaat het supertalent in op zijn situatie. ”Het kan heel snel gaan in het voetbal. Als je vroeg vertrekt, noemen ze je weleens een geldwolf of zoiets. Daar denk ik natuurlijk wel aan”, erkent Ihattaren.

Toch sluit hij een snel vertrek niet helemaal uit. ”Als mooie clubs komen? Tja, sommige kansen kun je niet laten liggen. Natuurlijk lees ik ook weleens berichten over clubs waar ik aan gekoppeld word, maar ik moet van wedstrijd tot wedstrijd goed blijven presteren en mooie dingen laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.