‘Ajax en PSV krijgen positief te nieuws te horen op de transfermarkt’

Ajax en PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de Mexicaanse middenvelder Roberto Alvarado. Een tussentijdse transfer zit er waarschijnlijk niet in maar in de zomer liggen de kaarten anders.

Alvarado is contractueel voor zo’n vijftien miljoen euro op te pikken, maar zijn werkgever Cruz Azul begint dit weekend al aan het nieuwe seizoen in Mexico. Daarom zou de middenvelder annex aanvaller te horen hebben gekregen dat de zomerse transferperiode de voorkeur geniet.

Alvarado heeft natuurlijk zelf de sleutel in handen als de gelimiteerde transfersom op tafel komt. Met name clubs uit andere landen zouden die optie nu al bestuderen, maar op dit moment lijkt een zomertransfer realistischer. Dat zou goed nieuws betekenen voor Ajax en/of PSV.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!