PSV krijgt direct een nederlaag te slikken in 2020

PSV is het trainingskamp in Qatar niet goed begonnen. De Eindhovenaren verloren namelijk een oefenmatch tegen Club Brugge vanmiddag met 1-2. De interim-trainer Ernst Faber moest het wel doen met een gemankeerd elftal.

Faber miste een karrenvracht aan spelers, waaronder Donyell Malen, Steven Bergwijn, Sam Lammers en Kostas Mitroglou. Daardoor begon de piepjonge Noni Madueke in de spits: het was het debuut in de hoofdmacht voor de Engelsman. De enige kans in de eerste helft was voor Madueke, maar hij wachtte te lang met de trekker overhalen en werd gestopt.

Het was een spaarzaam hoogtepuntje in het eerste speelbedrijf. De tweede daarentegen ging vlotter van start, want routinier Jelle Vossen wist met een zeer knappe omhaal de score te openen namens Brugge. Niet veel later verdubbelden de Belgen ook nog eens de marge, als een afgeslagen corner van ver binnen wordt geknald. In het slotakkoord zorgde Ritsu Doan, die in de spits werd geposteerd met Jorrit Hendrix als ‘tien’ achter hem, nog wel voor de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Eindhovenaren niet.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.