‘Mo Ihattaren boos om ontslag Mark van Bommel’

Mohamed Ihattaren is het niet eens met het ontslag van Mark van Bommel bij PSV. De jonge middenvelder is momenteel op trainingskamp in Qatar en hij zegt dat het vertrek van Van Bommel hem diep heeft geraakt.

“We waren altijd top voorbereid en hadden echt een toptrainer”, vertelt Ihattaren in gesprek met de NOS. “Uiteindelijk moeten de spelers het doen.” Ihattaren beleefde onder Van Bommel zijn doorbraak bij PSV. Bovendien was de trainer een grote steun en toeverlaat toen de middenvelder in oktober zijn vader verloor.

Het ontslag van Van Bommel maakte hem dan ook boos. “Ik ken hem al heel lang. Hij heeft me vanuit de A1 meegenomen naar het eerste elftal. Dat zal ik nooit vergeten”, aldus Ihattaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.