‘PSV moet het voorlopig stellen zonder Kostas Mitroglou’

PSV moet het voorlopig doen zonder spits Kostas Mitroglou. Tijdens het trainingskamp in Qatar is hij namelijk geblesseerd geraakt aan zijn hamstring.

Dat is slecht nieuws, want ook Sam Lammers zit weliswaar wel weer bij de groep, maar hij keerde na een half jaar blessureleed pas net weer terug en is dus nog allesbehalve wedstrijdfit. Voor de Griekse spits wordt per dag bekeken wat hij wel en niet kan doen op training van PSV, dat komende week oefent tegen Club Brugge (donderdag) en KAS Eupen (zaterdag).

Daardoor zijn Bruma, Cody Gakpo en Gastón Pereiro de enige echte aanvallers momenteel in de A-selectie van Faber, die met Mohamed Ihattaren, Ritsu Doan en Ibrahim Afellay nog wel over genoeg aanvallende middenvelders beschikt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.