‘PSV krijgt Franse aanwinst in de schoot geworpen’

Mocht PSV misgrijpen in de strijd om Ricardo Rodriguez dan hebben ze al een alternatief klaarliggen. Volgens het Franse medium Sud Ouest is Maxime Poundjé namelijk aangeboden bij de Eindhovenaren. Poundjé komt bij Girondins Bordeaux dit seizoen nauwelijks nog aan spelen toe, en daarom zou zijn zaakwaarnemer ook al contact opgenomen hebben met Watford, Fulham en SD Eibar.

De 27-jarige is een eigen jeugdproduct van Bordeaux, waar hij jarenlang basisspeler was, maar dit voetbaljaar is hij op een zijspoor beland in de wijnstreek. Afgelopen zomer haalde PSV met Olivier Boscagli al een Franse linksback op uit de Ligue 1 (OGC Nice), maar hij wist nog niet bepaald te overtuigen in Noord-Brabant.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer