PSV contracteert jonge aanvaller Herman Geelmuyden

PSV heeft de jongen Deense aanvaller Herman Geelmuyden een contract gegeven. Hij gaat aansluiten bij de onder die wordt geleid door Ruud van Nistelrooy. Hij tekent een contract voor drie jaar.

‘Bij PSV onder 19 was een vacature door het vertrek van Noni Madueke naar Jong PSV. Madueke is op dit moment zelfs mee met het eerste elftal van PSV voor het trainingskamp naar Qatar’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

‘Geelmuyden treft in ieder geval twee landgenoten bij PSV onder 19, met Fredrik Oppegard en Mathias Kjolo. Zij zijn al langer actief in de jeugdopleiding van de club. Geelmuyden komt over van Stabæk Fotball.’ In Noorwegen staat hij aangeschreven als een grote belofte. Zijn snelheid en techniek gelden als de belangrijkste wapens van Geelmuyden.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.