PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Donyell Malen de rest van het seizoen uitgeschakeld na operatie

Voor Donyell Malen zit het seizoen er al op. Dit meldt de club vandaag via haar digitale kanalen. De spits van PSV werd onlangs geopereerd in de Verenigde Staten.

Malen onderging een ‘beperkte ingreep’, nadat onderzoek had uitgewezen dat een zware operatie niet nodig was.”We mogen concluderen dat de operatie succesvol is verlopen”, legt medisch manager Wart van Zoest van PSV uit. “Er zijn geen onverwachte zaken aan het licht gekomen. Donyell blijft nu minimaal twee weken hier om zijn revalidatie op te starten en keert dan voor het vervolg terug naar Nederland.”

Malen, die de blessure op 15 december opliep tegen Feyenoord, is opgelucht nu de ingreep achter de rug is: “In het begin was ik bang voor de zwaarst mogelijke blessure, maar daar is gelukkig geen sprake van. De dokters zien het als een lichte ingreep en daar ben ik -ondanks dat het allemaal vervelend is- toch blij mee. Natuurlijk is het balen dat ik dit seizoen niet meer kan voetballen, maar het had erger kunnen aflopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.