PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano flink in de problemen bij Napoli’

Afgelopen zomer verruilde Hirving Lozano PSV voor Napoli. Een gelukkige samewerking is het tot op heden nog niet. De club heeft hem nu zelfs een stevige reprimande gegeven.

Napoli heeft begrip voor de moeizame start van Lozano in Napels. De technische leiding begrijpt dat de Mexicaan moet wennen aan zijn nieuwe omgeving en bovendien werd hij door coach Carlo Ancelotti niet helemaal op waarde geschat. Laatstgenoemde liet hem op verschillende posities spelen, als hij al minuten maakte.

Na de winterstop is dat echter anders. Onder Gennaro Gattuso kiest Napoli weer voor een 4-3-3 systeem waarin de kwaliteiten van Lozano weer zichtbaar moeten worden. Volgens Italiaanse media is de opdracht duidelijk: de oud-PSV’er móét nu laten zien dat hij zijn investering waard is. Zo niet, dan is het avontuur mogelijk van korte duur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.