‘Besiktas biedt PSV Oguzhan Özyakup of Jeremain Lens aan in ruideal’

Besiktas heeft deze transferperiode geprobeerd om Érick Gutiérrez naar Turkije te halen. Volgens het medium Fotospor is dit niet gelukt. Ze willen namelijk niet de hoofdprijs betalen voor de Mexicaanse middenvelder.

De club uit Istanbul zou hebben voorgesteld om Oguzhan Özyakup of Jeremain Lens in de deal te betrekken, maar technisch manager John de Jong zou dit hebben afgewezen omwille van het prijskaartje.

PSV zou wel een aantal andere spelers hebben genoemd die in aanmerking zouden komen. Spelers die voor de Eindhovense club interessanter zouden zijn. Echter, dat zou dan weer op weinig sympathie van Besiktas kunnen rekenen, al zou dat nog niet compleet van de baan zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.