‘PSV-middenvelder dient officieel transferverzoek in’

Volgens de Mexicaanse media heeft Erick Gutiérrez bij de clubleiding aangegeven dat hij deze transferperiode wenst te vertrekken. De middenvelder kan in Eindhoven niet op veel speeltijd rekenen.

PSV haalde ‘Guti’ anderhalf jaar geleden naar Eindhoven, maar een gelukkig huwelijk is uitgebleven. De oud-speler van Pachuca CF heeft geprobeerd een kentering in de situatie te brengen en dat is volgens hemzelf mislukt. Bovendien zag hij landgenoot Hirving Lozano afgelopen zomer naar Napoli verkassen.

Om die redenen hoopt ‘Guti’ na de winterstop elders aan de slag te kunnen. Volgens Mexicaanse media zijn er al officiële gesprekken gaande tussen PSV en Besiktas. De Turkse topclub zou een huurtransfer met optie tot koop hebben voorgesteld in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.