‘PSV krijgt concurrentie van CL-deelnemer in strijd om Ricardo Rodriguez’

PSV wil zich deze transferperiode graag gaan versterken met linksback Ricardo Rodriguez maar heeft daarbij wel flinke concurrentie gekregen. Volgens het medium Nau.ch heeft Olympique Lyon zich namelijk ook voor hem gemeld.

De Franse club is na de winterstop nog actief in de Champions League, waarin het stuit op Juventus. Voor Rodríguez zou de werkgever van Kenny Tete en Memphis Depay dus een interessantere optie kunnen zijn.

Er zijn meer gegadigden. Het medium noemt ook Fenerbahçe en Wolverhampton Wanderers als geïnteresseerde clubs. Daar komt nog eens bij dat afgelopen oktober al werd bericht over clubs als Borussia Dortmund en Schalke 04, waardoor PSV allerminst een vrijgeleide heeft op de transfermarkt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.