PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Besiktas loopt blauwtje bij PSV om deze speler’

Besiktas heeft deze transferperiode een poging gewaagd om Érick Gutiérrez over te nemen maar tot een akkoord kwamen ze niet. Het bod van de Turken zou niet toereikend zijn geweest. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Zowel PSV als Gutiérrez was niet geïnteresseerd in dat wat Besiktas te bieden had. Volgens het Eindhovens Dagblad, dat zich ook beroept op de bron Marca Claro, blijft de Mexicaanse middenvelder voorlopig gewoon bij PSV en stapt hij samen met de rest van de selectie op het vliegtuig naar Qatar, waar PSV een trainingskamp heeft belegd.

Gutiérrez kwam in de zomer van 2018 over van het Mexicaanse Pachuca en heeft nog een contract tot medio 2023 bij PSV. Hij kwam dit seizoen twaalf wedstrijden in actie in de Eredivisie en is dus lang niet altijd zeker van een basisplaats. Mogelijk dat de trainerswissel van Mark van Bommel naar Ernest Faber daar verandering in gaat brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.