‘Al tien clubs hebben geinformeerd naar Mark van Bommel’

Mark van Bommel moest onlangs vertrekken als trainer van PSV. Toch hoeft hij niet lang zonder baan te zitten. De interesse in hem is namelijk bijzonder groot te noemen.

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola maakt zich totaal geen zorgen om Van Bommel. ‘Hij is namelijk niet arrogant, hij denkt niet dat hij de beste trainer van de wereld is. Hij is het nóg niet, maar hij wordt het wel. Mark heeft een goede naam, clubs zijn die waanzinnige eerste helft van vorig seizoen echt niet vergeten en tien clubs hebben al naar hem geïnformeerd. Hij moet nu even rust pakken, evalueren en tot het besef komen dat hij sommige dingen anders moet doen.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer