‘PSV sluit grote miljoenendeal met kledingsponsor Puma’

PSV speelt nu nog in de kleding van Umbro maar binnenkort zal dit gaan veranderen. Ze gaan namelijk een samenwerking aan met Puma wat de Eindhovenaren miljoenen euro extra’s gaat opleveren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant onthult: “PSV sluit in 2020 een megadeal met het Duitse sportmerk Puma over een langjarige samenwerking. Het concern wordt definitief de nieuwe kledingsponsor. Meerdere bronnen bevestigen dat aan het ED. De club zelf kan/wil op dit moment nog niet reageren.”

Men vervolgt: “Per 1 juli eindigt de samenwerking met Umbro, dat de afgelopen vijf seizoenen de kledingpartner was van PSV. PSV gaat de komende jaren naar verwachting miljoenen meer verdienen aan de verkoop van kleding.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer