PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV maakt absolute hoofdprijs bekend voor Donyell Malen’

PSV wil ultiem gaan cashen voor haar smaakmaker Donyell Malen. De spits zit nu voor een paar maanden in de lappenmand maar heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2023.

Naar verluidt zijn FC Barcelona, Manchester United en Bayern München geïnteresseerd in de PSV-aanvaller, maar misschien is Juventus in 2020 wel het meest concreet. De Italiaanse grootmacht heeft hem volgens Calciomercato.it met rood omcirkeld als potentiële aanwinst.

Juventus heeft naast doelpuntenmachine Erling Braut Haaland gegrepen en zoekt nu naar een alternatief: een andere jonge spits die in staat is om goals te maken. Malen zou perfect in die profielschets passen, al is hij momenteel dus wel zwaar geblesseerd.

PSV zou zelfs al een prijskaartje hebben gecommuniceerd. Malen moet naar verwachting minstens vijftig miljoen euro opbrengen in het geval van een zomertransfer, al zal veel afhangen van zijn herstel. Het is immers maar de vraag of clubs het nog aandurven als hij dit seizoen niet meer in actie komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.