PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat in speciaal shirt spelen vanwege jubileum gemeente Groot Eindhoven’

PSV zal volgend seizoen in een speciaal thuisshirt gaan spelen. Dit doen ze vanwege het 100-jarige bestaan van de Gemeente Groot Eindhoven. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines weet dit te melden.

Footy Headlines wist ruim twee maanden geleden al te melden dat PSV na dit seizoen zal overstappen naar Puma als kledingsponsor. Daarbij meldt het nu dat PSV komend seizoen in dezelfde kleur rood zal spelen als waar Arsenal in speelde in de periode dat zij gesponsord werden door Puma. Vanwege de huidige contracten met Umbro kan PSV de nieuwe shirts pas na 1 juli presenteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.