PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis Depay krijgt mooie prijs uit handen van de Lyon-supporters

Memphis Depay is door de supporters van Olympique Lyon uitgeroepen tot speler van het jaar. De Oranje-aanvaller kreeg veel meer stemmen dan zijn collega’s.

Het succesvolle 2019 van Memphis wordt daarmee beloond door de fans van Lyon, die volgens de meerderheid van de fans een ereprijs verdiend voor zijn jaar. De aanvalsleider van Lyon en Oranje leidde zijn ploeg naar de knock-outfase van de Champions League en werd aanvoerder van de ploeg. Ook naast het veld stond hij zijn mannetje: een spandoek met een negatieve tekst over ploeggenoot Marcelo werd door Memphis uit de handen van een supporter gegrist.

Het einde van 2019 was een stuk minder positief voor Memphis. Hij liep een kruisbandblessure op en moet daarmee vrezen voor een groot deel van 2020, inclusief het EK. De aanvaller revalideert momenteel in Italië en hoopt aldaar snel te herstellen, waardoor hij het eindtoernooi met Oranje toch nog mee zou kunnen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.