PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan Erick Gutiérrez razendsnel verkopen aan Besiktas’

Volgens het Turkse Sabah is Besiktas geinteresseerd in PSV-middenvelder Erick Gutiérrez. Ze willen dit seizoen voor de landstitel gaan en denken er nog want bij te moeten halen deze winter. De Mexicaanse PSV’er zou een van de opties zijn. Hij moet de opvolger worden van Atiba Hutchinson, die voor zijn periode in Istanbul eveneens in Eindhoven speelde.

Naar verluidt volgt Besiktas ‘Guti’ al geruime tijd en is besloten om over te gaan tot actie. De Turkse topclub zou PSV willen voorstellen om de middenvelder op huurbasis te laten vertrekken. Mocht dat goed bevallen, dan kan Gutiérrez definitief overstappen.

Besiktas zou de transfer op korte termijn al willen afronden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.