PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sevilla haakt af voor Steven Bergwijn vanwege vraagprijs’

Sevilla is afgehaakt in de strijd om Steven Bergwijn. Dit weet het medium Estadio Deportivo te melden. De hoge vraagprijs zou hier de reden van zijn.

Sevilla was afgelopen zomer naar verluidt serieus in de markt voor de Oranje-international. Het Spaanse medium schrijft nu dat technisch directeur Monchi zijn ploeg graag had willen versterken met Bergwijn, maar de vraagprijs bleek te gortig en ook nadien zou het niet zijn gelukt om een hap uit de vraagprijs te nemen.

Nu zou Sevilla hebben besloten om de concrete belangstelling te beëindigen. Bergwijn blijft ongetwijfeld in het vizier van Monchi, maar de directeur zou zich nu eerst op andere spelers focussen. Mounir Chouiar van het Franse Dijon lijkt echter evenmin haalbaar in januari.

In de zomer had Sevilla naar verluidt zo’n 25 miljoen euro over voor Bergwijn. De vleugelaanvaller zou echter minstens tien miljoen duurder zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.