PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Doelpuntenmachine Erling Haaland was afgelopen zomer in beeld bij PSV’

Erling Haaland zal Red Bull Salzburg gaan verruilen voor een avontuur bij Borussia Dortmund. Opvallend is dat de spits afgelopen zomer nog in beeld was bij PSV. Dit claimt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

PSV was dus een van de clubs die Haaland afgelopen zomer op het lijstje had staan, maar dat was voordat de spits begon met scoren. Daardoor is zijn transferwaarde gigantisch gestegen en zijn alle grote clubs uit Europa in actie gekomen voor hem. Dortmund won uiteindelijk de strijd van onder meer Juventus en Manchester United.

Red Bull Salzburg nam Haaland in januari voor vijf miljoen euro over van Molde FK. De Oostenrijkse clubs verkoopt hem na een jaar voor twintig miljoen aan Dortmund.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.