PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United wil PSV-flop Érick Gutiérrez’

Een zeer opvallend gerucht vandaag in de Engelse media. Manchester United zou namelijk geinteresseerd zijn in PSV-middenvelder Érick Gutiérrez.

Naar verluidt heeft oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer een transferpotje van 80 miljoen euro tot zijn beschikking gekregen voor het halen van versterkingen in de winterstop… en United kan nog wel een paar middenvelders gebruiken. Spelers als Nemanja Matic en Juan Mata mogen vertrekken en Paul Pogba is vooral heel erg vaak geblesseerd.

Het lijkt echter bijzonder sterk dat de Engelse grootmacht Gutiérrez daadwerkelijk naar Old Trafford gaat halen. De controleur heeft het immers behoorlijk lastig in het Philips Stadion en het ziet er dus al helemaal niet naar uit dat hij het niveau van de Premier League aankan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.