PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Belangrijke transferupdate rond PSV-flop Bruma’

Afgelopen zomer haalde PSV de Portugese vleugelaanvaller voor maar liefst 15 miljoen euro binnen. Een succes werd het niet. Toch bestaat er de nodige interesse voor hem. Zo zou Toronto FC hem naar de MLS willen halen.

Bruma speelt sinds afgelopen zomer voor PSV, maar is niet tevreden door een gebrek aan speeltijd. Die teleurstelling is wederzijds gezien zijn magere prestaties. Inmiddels heeft Michael Bradley een nieuwe deal getekend in Toronto en daardoor staat hij niet langer als Designated Player in de boeken.

Deze vacature maakt het voor Toronto FC makkelijker om een speler als Bruma in te lijven. De oud-speler van Galatasaray en RB Leipzig is volgens Amerikaanse media een optie voor de MLS-club. Vraag is wel of het prijskaartje haalbaar is, want PSV betaalde zelf nog 12,5 miljoen euro afgelopen zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.