PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen laat in januari nieuw onderzoek uitvoeren’

Donyell Malen hersteld op het moment van een zware knieblessure. Het is nog maar de vraag of de aanvaller het EK van komende zomer gaat halen.

Volgens De Telegraaf wacht de PSV-spits ‘een race tegen de klok’. Het medium schrijft: “De talentvolle aanvaller liep schade op aan zijn kruisband. Hoelang de knieblessure Malen aan de kant houdt, is nog niet helemaal vastgesteld. In januari volgt verder onderzoek. Eén ding is wel duidelijk: het ontbreken van Depay en Malen zijn voor Oranje een fikse aderlating zijn.”

Memphis heeft zijn voorste kruisband gescheurd en het lijkt uitgesloten dat hij het EK nog kan halen. Er is wel geroepen dat het herstel misschien ‘maar’ vijf maanden zou duren, maar de realiteit in zo’n geval is vaak dat het minstens zes tot negen maanden duurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.