PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona heeft boodschap voor geblesseerde Donyell Malen’

Donyell Malen zit momenteel in de lappenmand maar dat wil niet zeggen dat Barcelona hem is vergeten. Hij is namelijk optie om de relatief oude Luis Suarez op termijn te vervangen.

Met name Lautaro Martínez (Internazionale) en de Nederlander worden gezien als serieuze kandidaten om Suárez op te volgen in Camp Nou. De Argentijn maakt veel indruk in Milaan, waar de PSV’er tot zijn knieblessure ook opviel.

Door zijn knieblessure leek Malen te zijn afgeschreven, maar volgens SPORT is hij nog altijd een optie. Voorwaarde lijkt wel dat hij dit seizoen nog in actie komt. Die kans is zeker aanwezig. Overigens is Neymar van Paris Saint-Germain terughalen optie drie, maar dat zou ook de minst waarschijnlijke zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.