PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler neemt afscheid van ploeggenoten in kleedkamer’

PSV huurde afgelopen zomer Toni Lato van Valencia maar een succes werd het niet. De linksback werd te licht bevonden en gaat vroegtijdig terug naar zijn eigenlijke werkgever.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Toni Lato (22) heeft na het duel met PEC Zwolle al afscheid genomen van zijn teamgenoten bij PSV. In de kleedkamer sprak de Spanjaard zijn collega’s toe in het Engels en sorteerde hij voor op een vroegtijdig vertrek. De man die PSV afgelopen zomer voor vijf miljoen euro wilde overnemen van Valencia en even zoveel seizoenen wilde vastleggen, keert hoogstwaarschijnlijk vervroegd terug naar Spanje. Vanuit de Primera División is interesse voor de voormalig jeugdinternational van Spanje, die door dwarsliggen van Valencia (en achteraf tot geluk van PSV) alleen voor een jaar werd gehuurd. Hij kwam tot één officieel duel, toen hij in blessuretijd inviel thuis tegen Apollon Limassol in de voorrondes van de Europa League.”

De krant vervolgt: “PSV zal zich in de winterstop willen versterken met een linksback. PSV onderzocht de mogelijkheden om Angeliño (Manchester City) terug naar Eindhoven te halen, maar dat lijkt (helemaal) een utopie nu met Mark van Bommel – de man die altijd contact met hem hield en een goede band met hem heeft – is vertrokken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.