PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV ziet broodnodig winters transferplannetje mislukken

PSV kan deze winter de nodige versterking gebruiken en hoopte Kevin Strootman te strikken. Alleen zit een transfer er deze winter niet in.

Strootman is het afgelopen anderhalf jaar al een paar keer gelinkt aan een rentree in het Philips Stadion. De middenvelder van Olympique Marseille is in januari echter opnieuw onhaalbaar. Coach André Villas-Boas heeft de clubleiding laten weten dat hij géén mutaties wenst met het oog op de goede klassering in de Ligue 1.

“Zonder uitgaande transfers komen er geen nieuwe spelers en ik heb geen interesse in veranderingen binnen mijn ploeg. In ieder geval niet in januari”, aldus Villas-Boas. “De transferperiode is onvoorspelbaar, maar ik directeur Andoni Zubizarreta aangegeven dat het voor mij belangrijk is om deze groep intact te houden en niemand kwijt te raken.”

De Marseille-coach benadrukt dat áls er spelers vertrekken, dat voor de hoofdprijs zal zijn. In dat geval lijkt PSV al kansloos wetende dat de Fransen zelf een riant bedrag neertelden anderhalf jaar geleden. Strootman lijkt dus niet haalbaar, nadat eerder Marco van Ginkel voor deze winter al niet haalbaar bleek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.