PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel was direct al tegen de komst van Toni Lato’

Afgelopen zomer werd Toni Lato door PSV gehuurd van Valencia. Trainer Mark van Bommel zag de komst van de linksback al meteen niet zitten. Toch kwam hij er. Dat geeft een ingewijde uit zijn omgeving aan tegenover het Eindhovens Dagblad.

Op basis van videobeelden van Valencia zou hij al direct tegen het aantrekken van de Spanjaard zijn geweest. Lato speelde tot nu toe slechts één minuut als invaller tegen Apollon Limassol. Het ED meldt daarbij wel dat een andere PSV’er onlangs nog aangaf dat Van Bommel juist meerdere keren met de linksback heeft gebeld om hem over te halen naar PSV te komen, omdat hij zelf twijfelde naar Eindhoven te komen.

Van Bommel hoopte afgelopen zomer wel heel erg op de komst van Steven Berghuis. Hij sprak urenlang met de aanvaller van Feyenoord en zijn vader, oud-PSV’er Frank Berghuis. De international van het Nederlands elftal had zelf wel oren naar een transfer naar PSV, maar de directie vond de geschatte vraagprijs van vijftien miljoen euro echter vrij veel. Voor Van Bommel zou Berghuis dé speler zijn die PSV miste. De aanvaller besloot uiteindelijk om bij Feyenoord te blijven, omdat de clubs toch niet tot een akkoord zouden gaan komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.