PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeroen Zoet stelt keiharde eis bij PSV’

Mark van Bommel zette bij PSV keeper Jeroen Zoet op de reservebank en koos voor Lars Unnerstal tussen de palen. Nu Van Bommel weg is is het de vraag wie interim-trainer Ernst Faber gaat opstellen.

Voetbal International weet woensdagmiddag te melden dat Zoet alvast een keiharde eis heeft neergelegd bij PSV. “Wanneer interim-trainer Ernest Faber onder de lat Lars Unnerstall handhaaft, dan wil Jeroen Zoet in januari een transfer maken”, zo klinkt het.

“Hij is onder bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal uitgegroeid tot vaste stand-in van Jasper Cillessen en wil zijn plek in de EK-selectie niet verliezen door een gebrek aan speeltijd bij PSV”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.