PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax moet sterspeler van PSV halen, dit is het moment!’

Afgelopen zomer toonde Ajax de nodige interesse in PSV-flitser Steven Bergwijn. Tot een overgang kwam het niet maar clubwatcher Mike Verweij sluit niet uit dat de Amsterdammers zich in de winter weer gaan melden voor hem.

Want bij AZ toeslaan is lastig, zegt de journalist. “Ik denk dat Robert Eenhoorn nog liever stikt, dan dat hij een speler aan Ajax verkoopt. Dat zal op dit moment dus zeker niet gebeuren. Maar ik denk dat het geen heel gekke gedachte is als Ajax zich weer met heel veel geld bij PSV meldt voor Steven Bergwijn. Want PSV speelt geen Europees voetbal meer, het heeft ook niet heel veel verdiend in Europa, dus misschien is dit wel het moment om je te melden bij Bergwijn.”

“Het is bekend dat Ajax Bergwijn als heel interessante optie ziet. Dat staat vast. En kan PSV wel een bod van 35 miljoen weigeren? En als hij dan net als Donyell Malen geblesseerd raakt, en je hem komende zomer niet eens meer kán verkopen?”, vraagt Verweij zich hardop af in de podcast ‘Kick Off’ van De Telegraaf.

En Bergwijn zelf? Die zou best eens oren kunnen hebben naar een transfer, want ‘het vertrek van Mark van Bommel raakt hem ook zeker’, zegt clubwatcher Robin Jongmans. “De band met Van Bommel was echt uitstekend. Bergwijn heeft zich ook eens uitgesproken dat hij het absoluut niet eens zou zijn met een vertrek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.