PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verrassende ommekeer verwacht na ontslag van Mark van Bommel’

Mark van Bommel werd vandaag de laan uitgestuurd bij PSV. Slechte resultaten liggen hieraan te grondslag. Voetbal International voorziet zelfs een verrassende ommekeer rond doelman Jeroen Zoet en andere spelers die niet zeker zijn van een basisplaats.

Het medium schrijft: “Van het genoemde drietal heeft Bruma in Eindhoven nog geen moment zijn ware zelf laten zien, Guti en Baumgartl zijn na een hoopvol begin ver teruggevallen. De verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij de spelers zelf, maar ook bij de trainer die er blijkbaar niet in geslaagd is hen optimaal te laten renderen. De drie dure aankopen liepen de afgelopen weken met hun ziel onder hun arm rond.”

“Waar veel jonge spelers tot het laatste moment enthousiast waren over hun trainer, misten de spelers van buitenaf juist vertrouwen van hun coach. Met het ontslag van Van Bommel lonkt voor hen een nieuwe kans, en voorkomt PSV waarschijnlijk een scenario waarin het wellicht in januari al (tegen verlies) oplossingen voor hen had moeten zoeken.”

Tot slot: “Ook voor doelman Jeroen Zoet, die na de keepersaffaire op een dood spoor zat en van plan was te vertrekken met het oog op het EK, lonkt nu wellicht een ander perspectief in Eindhoven”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.