PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV maanden zonder aanvaller Donyell Malen’

Een zware tegenvaller voor PSV. Ze moeten het namelijk maanden doen zonder Donyell Malen. Hij raakte gisteren zo erg geblesseerd aan de knie dat hij er de komende tijd niet in zal staan. Dit weet het medium SPORT te melden.

Malen zou dit seizoen nog gewoon in actie kunnen komen voor PSV en daarmee zijn EK-deelname veilig kunnen stellen. Toch dreigt er een serieuze tegenslag voor de aanvaller. Zijn droomtransfer naar FC Barcelona komt namelijk serieus in gevaar als we het Spaanse medium mogen geloven.

Luis Suárez viert binnenkort zijn 33ste verjaardag en dus zoekt Barcelona een nieuwe spits voor de toekomst. Malen (20) is een belangrijke kanshebber voor deze vacature, al zijn er concurrenten. In Camp Nou zouden er zelfs plannen zijn om hem in januari al op te halen om hem te laten wennen aan de nieuwe situatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.