PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay in tranen na horen van dramatisch nieuws’

Een zware domper voor Memphis Depay. De aanvaller van Lyon is er een lange tijd uit vanwege een gescheurde kruisband. Dit betekend zeer waarschijnlijk einde seizoen en geen EK voor hem. De Franse media schrijven vandaag dat Depay zijn tranen de vrije loop liet in de gangen van het Parc Olympique Lyonnais.

Logisch ook, aldus het Algemeen Dagblad: “Komende zomer had zíjn zomer moeten worden. In februari wordt hij 26. Op het EK, en daarna in de vorm van een transfer, als volgroeide topspeler terug naar de absolute top van Europa. Het kruispunt van zijn carrière naderde, rechtdoor op weg naar een definitieve internationale doorbraak. Memphis Depay knokte zo voorbeeldig voor die droom, hij was al zo ver op weg, dat zijn schreeuw van zondag door merg en been ging. Dat was balen en schrikken voor Koeman, het Nederlands elftal, Olympique Lyon en de fans van Oranje. Maar vooral is het dieptragisch voor Memphis zelf.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.