PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vreest voor zware blessure van Donyell Malen’

Donyell Malen moest zich gisteren in de topper tussen Feyenoord en PSV even na rust laten wisselen. De spits van de Eindhovenaren viel over het been van tegenstander Leroy Fer en kwam daarna ongelukkig ten val.

De Telegraaf bericht: “Het moment vond plaats zo’n tien minuten na rust, waarbij de spits van PSV over de benen van Leroy Fer heen sprong en totaal verkeerd landde. Het zag er zeer zorgwekkend uit. De international overstrekte zijn linkerbeen en direct leek flinke knieschade aan de orde.”

“Malen werd gewisseld, wandelde nog wel naar de kleedkamer en kort na afloop was zijn knie volgens betrokkenen (na een ijsbad) nog niet dik. Maar in dergelijke gevallen kan en zal niemand te vroeg juichen. Het is voor de aanvaller slechts te hopen dat de schade meevalt”, zo voegt de krant toe.

Malen moest eerder dit seizoen al enige tijd missen door een enkelblessure. Mocht het wel ernstig zijn, dan zou dat een enorme deceptie zijn. Voor PSV én Oranje, want dan dreigt het EK in gevaar komen en dat terwijl Memphis Depay sinds zondagavond ook een groot vraagteken vormt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.