PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel ontslagen als trainer van PSV

PSV en Mark van Bommel zijn uit elkaar, Na de 3-1 oorwassing van de Eindhovenaren gisteren tegen Feyenoord is het doek gevallen voor de oefenmeester. De resultaten waren al een tijdje erg slecht. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

“De directie van PSV heeft de samenwerking met hoofdtrainer Mark van Bommel vanochtend beëindigd. De maar voortdurende serie van negatieve resultaten vormt de basis van dat besluit.”

Algemeen directeur Toon Gerbrands reageert: “Het verval is te groot en PSV-onwaardig. De wedstrijden zijn de meetmomenten, maar het proces er omheen is ook bepalend. We monitoren dat intensief. PSV is een club waar we elkaar proberen te helpen en ondersteunen. Dat is ook in de voorbije maanden zo geweest. Het clubbelang heeft altijd voorop gestaan De evaluatie heeft uiteindelijk in deze pijnlijke beslissing geresulteerd. We hebben er met z’n allen alles aan gedaan om het tij te keren. Dat is helaas niet gelukt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.