PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel krijgt belangrijk nieuws voor topper tegen Feyenoord’

Nog even en dan trappen Feyenoord en PSV af in de topper. Er waren wat vraagtekens bij PSV maar het ziet ernaar uit dat Ritsu Doan zal gaan starten bij de Eindhovenaren. En ook Sadilek zal waarschijnlijk aan de aftrap verschijnen volgens de Telegraaf.

De krant bericht op zondagmorgen: “PSV lijkt topfit af te reizen voor de beladen clash in De Kuip. Donderdag moesten Ritsu Doan en Michal Sadilek nog verstek laten gaan tegen Rosenborg. De Japanner kon vrijdag al vertellen dat hij zou kunnen starten tegen Feyenoord. En als een reactie uitblijft, kan de tot linksback omgeturnde Tsjech dat ook. De kans is groot dat dit ook gebeurt. Want Mark van Bommel kan geen moment warm geworden zijn van de spelers die hij bij het afscheid van de Europa League een kans gaf.”

Sadílek moet Steven Berghuis dus in bedwang houden: “Van Bommel zal Nick Viergever niet uit het centrum willen weghalen, waar hij de enige stabiele factor blijkt. Dat de kleine Tsjech dus weer op de linksbackpositie lijkt te gaan spelen, zal niet tot gejuich leiden onder de aanhang van PSV. Maar dat de omgeturnde middenvelder nog altijd de beste optie blijkt van Van Bommel, zegt veel over het niveau van de zomeraankopen Olivier Boscagli en Toni Lato. De eerste verspeelde zijn krediet al eerder dit seizoen en liet tegen Rosenborg niet zien dat je hem met Berghuis kan belasten. Lato zat bij afwezigheid van Sadilek en de basisplek voor de Fransman niet eens op de bank.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.