PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft serieus probleem in aanloop naar Feyenoord’

In de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg besloot Mark van Bommel om Olivier Boscagli op te stellen als linksback. Dit vanwege de afwezigheid van Michal Sadilek. Volgens Voetbal International was het geen succes.

Het medium schrijft: “Symbolisch is het moment in de 38ste minuut. Meer dan een half elftal PSV’ers houdt zich op in de zestien, maar Boscagli besluit vanaf dertig meter uit te halen, tot frustratie van Van Bommel. Ook verdedigend maakt Boscagli geen overtuigende indruk. Zijn directe tegenstander Pal André Helland passeert hem een aantal keer met gemak.”

Daar voegt VI aan toe: “Met de topper tegen Feyenoord aan de horizon met daarin Steven Berghuis op de rechtsbuitenpositie, kan Van Bommel er absoluut niet gerust op zijn. Met het oog op zijn perspectieven bij PSV, heeft Boscagli zichzelf tegen Rosenborg geen goede dienst bewezen.”

Over het blok op het middenveld is men evenmin enthousiast. “Als het duel met de Noren voor Van Bommel een testcase was voor de kraker tegen Feyenoord, dan is de kans klein dat hij het zondag in Rotterdam aandurft met Thomas én Guti. Daardoor blijft over de frele Mexicaan de twijfel heersen.” Tot slot: “In het duel met Rosenborg is Van Bommel niet dichter bij een oplossing gekomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.