PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn incasseert flinke tegenvaller op transfermarkt’

Zowel Calvin Stengs als Myron Boadu hebben zich in de kijker gespeeld van Sevilla en dat zou zomaar eens slecht nieuws kunnen betekenen voor PSV-aanvaller Steven Bergwijn.

Estadio Deportivo bericht dat de komst van Bergwijn en Hakim Ziyech (Ajax) niet haalbaar lijkt. Van laatstgenoemde was al bekend dat hij hogere eisen stelt aan een eventuele nieuwe club, maar nu lijkt het er dus op dat ook de PSV-aanvaller niet haalbaar is voor Sevilla. Om die reden zou de Spaanse club het vizier naar Alkmaar hebben verplaatst.

Voor Bergwijn is dat een tegenvaller. De PSV’er zou na dit seizoen overwegen om een transfer te maken en Sevilla leek een prima optie te zijn voor na de zomer. Mogelijk heeft het prijskaartje van de vleugelaanvaller de club uit Andalusië afgeschrikt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.