PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV greep naast absoluut koopje’

Het Belgische Anderlecht betaalde 680.000 euro voor de Panamese rechtsback Michael Murillo en dit kan oplopen tot 900.000 euro. Een absoluut koopje voor de Brusselaars. PSV zal balen want zij grepen naast deze speler.

PSV probeerde Murillo een jaar geleden naar Nederland te halen, maar Faalde. Standard volgde hem ook en een Spaanse club deed afgelopen zomer een poging. New York Red Bulls werkte niet mee. Zijn makelaar legt uit waarom het Anderlecht wel lukte en in alle stilte.

“In de zomer staan clubs uit de MLS niet graag spelers af want in die periode is de transfermarkt slechts een maand open. Daarom is het niets geworden. Ons standpunt was duidelijk: we wilden naar Europa om sportief en financieel een stap vooruit te zetten. Dat het nu slecht gaat met Anderlecht? De dingen zullen snel beter worden – er is geen reden om daar aan te twijfelen”, aldus makelaar Edgar Carles aan Sport/Voetbalmagazine.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.